Portfolio studio koester booster - Studio Koester Booster

Portfolio

Bekijk hier de koester-booster producten die ik al heb mogen maken. Daaronder mijn andere werk als grafisch ontwerper.
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Bekijk mijn aanbod pagina.

No items were found matching your selection.

Grafisch Ontwerp

Huisstijl NVOM

  • Branding

Wat zeggen anderen over Studio Koester-Booster?

Foto van koester poster met groene ezel
Geboortekaartje
Suzanne

De samenwerking met Angelique was heel fijn. Na onze smaak door gegeven te hebben kwam Angelique met een ruime keuze aan mogelijkheden welke onze wensen goed vertaalde naar een uniek ontwerp. We zijn erg blij met het eindresultaat en de samenwerking is voor herhaling vatbaar!

banner studio koester-booster
Boekje ter afscheid
Ruud Mulder

Ter gelegenheid van mijn pensionering, wilde ik graag een afscheidsboekje cadeau doen aan ieder die dat leuk vond. Angelique heeft al mijn teksten gelezen, gecorrigeerd, een prachtige vormgeving gekozen en mijn foto's stijlvol verwerkt. Ik kreeg veel positieve reacties!
Betrokken, zorgvuldig, zeer creatief, fijn in de omgang en professioneel - zo heb ik Angelique haar werk achter de schermen ervaren. Het kon niet beter, alle dank en grote hulde!

foto-review-jacqueline
Grafisch ontwerp
Jacqueline Braak - Vrijeschool Castricum

Angelique heeft voor ons het logo en de huisstijl ontworpen van Vrijeschool Castricum. De samenwerking met Angelique verliep (en verloopt) heel prettig en de eerste voorstellen die ze deed voor zowel het logo als de huisstijl waren ‘raak’. Het oorspronkelijke vogeltje heeft ze heel mooi om weten te zetten in een logo dat echt perfect paste bij dat wat wij als (startende) school wilden uitstralen: fris, eigentijds en stevig.

foto-review-sanne
Grafisch ontwerp
Sanne van Buuren - Het Muzieklokaal

Angelique doet al het grafisch ontwerp voor Het Muzieklokaal. Zij heeft onze huisstijl ontwikkeld met een prachtig logo en zij ontwerpt al ons drukwerk en promotiemateriaal (menukaarten, visitekaarten, flyers, advertenties).

Ze heeft een heel frisse eigen stijl en ze voelt haarfijn aan wat bij ons past. Angelique weet met haar heldere ontwerpen iedere keer opnieuw op originele wijze te vertalen wat wij uit willen stralen.

foto van kees posthumus in de winter op de hei
Grafisch ontwerp
Kees Posthumus

Angelique ontwerpt al mijn promotiemateriaal. Zij doet dat voortreffelijk, vakkundig en origineel. Steeds opnieuw verrast zij mij met goed gekozen ontwerpen, die perfect aansluiten bij het karakter van de voorstelling en tegelijk binnen het gekozen vormgevingsconcept passen.