Koesterposter met illustratie op maat - Studio Koester Booster

Ultiem koesteren met jouw eigen Koesterposter!

Portretten | Uitspraken posters | Woordenposters

Deze poster met een illustratie op maat, is het ultieme middel om steeds weer een glimlach op je gezicht te toveren! Heel leuk voor in de kinderkamer of om kado te geven aan een vriend(in), opa, oma, oppas, moeder of favoriete juf. Een persoonlijke toevoeging aan je interieur om altijd te kunnen koesteren.

Zie hieronder de verschillende posters waar je uit kunt kiezen. Maar…heb je een leuk idee, zit jouw poster er niet tussen of wil je een aanpassing? Laat het me vooral weten, dan denk ik graag met je mee!

// Poster met uitspraak

poster van kinderuitspraak om te koesteren met illustratie op maat

Een poster met een unieke illustratie op basis van een uitspraak van (jouw) kind.

Kosten voor het maken van deze unieke illustratie speciaal voor jou en je kind: € 60,-*
Voor 5,- kun je een extra print bijbestellen!

*exclusief print en verzendkosten. Printkosten hangen af van het formaat.
Dit kan vanaf A4

//Woordenposter

afbeelding van poster met persoonlijke woorden als cadeau

Een poster geschikt voor een jarige, bruidspaar of voor een lieve vriendin (en nog zoveel meer). Jij geeft mij de woorden en ik zorg voor een mooi ontwerp, geprint op duurzaam en stevig papier!

Kosten voor het maken van deze unieke illustratie speciaal voor jou: € 35,-*
Voor 5,- kun je een extra print bijbestellen!

*exclusief print en verzendkosten. Printkosten hangen af van het formaat.
Dit kan vanaf A4

// Portretposter

opa verjaardagscadeau

De meest persoonlijke poster met portret. Ook mogelijk met lieve woorden, extra personen/dieren en kleine illustraties op basis van de informatie die jij aanlevert. Een bijzonder kado om bijvoorbeeld te geven bij een verjaardag, jubileum of afscheid.

Voor het maken van deze unieke illustratie speciaal voor jou:

– € 60,- voor een portret en woorden*
– € 75,- voor een portret, woorden en 5 kleine illustraties of extra persoon/dier
– € 90,- voor een portret, woorden en 10 kleine illustraties of 2 extra personen/dier
– € 105,- voor een portret, woorden en 3 extra personen/dier (kleine illustraties zijn gratis)
– € 120,- voor een portret, woorden en 4 extra personen/dier (kleine illustraties zijn gratis)

Voor € 5,- kun je een extra print bijbestellen!

*exclusief print en verzendkosten. Printkosten hangen af van het formaat.
Dit kan vanaf A4. Bij een extra persoon of huisdier, maak ik een offerte op maat.

Poster op maat

afbeelding van poster met illustratie op maat als cadeau jubileum huwelijk

Heb je een andere wens voor een poster of illustratie? Geen probleem! Ik denk graag met je mee voor een poster op maat voor een bijzondere gelegenheid, persoonlijk cadeau of gewoon sfeervol toevoeging in jouw interieur!

Voor het maken van deze unieke illustratie speciaal voor jou neem ik eerst graag contact met je op mbt jouw wensen. Wat wil jij koesteren? Voor welke gelegenheid? Dan maak ik graag een vrijblijvende offerte.

Lieve woorden over Studio Koester-Booster

review postretposter studio koester booster
Portret poster Verjaardag
Lisette

Het was fijn werken met Angelique. We hadden een beeld van de verjaardagsposter die we wilden hebben maar ze heeft er iets veel mooiers en passenders van gemaakt dan we van te voren konden bedenken.Het hele proces verliep heel vlot, ze heeft ons goed op de hoogte gehouden en alle wijzigingen in het concept overlegd. Het is prachtig geworden. Wij zijn er heel blij mee en de ontvanger werd er zelfs emotioneel van.

Portret foto van Sanneke
Koesterposter 'Verderkijker'
Sanneke Koekkoek

Bij Studio Koester Booster zag ik de posters die Angelique maakt.
Een poster met een uitspraak van je kind, hoe leuk bedacht is dat!?

Meteen die avond zocht ik in mijn notities op mijn telefoon uitspraken van mijn dochter op.
Het was nog moeilijk kiezen maar nadat ik ze aan Angelique had voorgelegd en zij direct een aantal ideeën had, was duidelijk dat ‘verderkijker’ (verrekijker) het ging worden.

Het beeld is erg treffend, speels en vrolijk, precies wat ik vind passen bij onze dochter!

foto-judith-review
Koesterposter 'Oud'
Judith Bruin

De poster is zo leuk geworden! Mijn zoontje ligt telkens in een deuk dat opa Gerard als baby bij de dinosaurus zit. Het geeft hem ook een gevoel van trots dat zijn uitspraak nu echt op een poster staat! Ook voor opa Gerard erg leuk. Voor een kleine extra bijdrage konden we een tweede poster bestellen. Die was voor opa natuurlijk. Wij zijn er super blij mee en opa ook!

review portret poster verjaardag studio koester booster
portret poster verjaardag
Sylvie de Bruyne

Ik bestelde een verjaardagsposter bij Studio Koester Booster. Het was een bijzondere verjaardag van een bijzondere jarige en daar hoort het meest bijzondere cadeau bij. Dus ons omi kreeg een poster met woordjes en illustraties bij wat haar typeren. Zoiets moois en persoonlijk had ze nog nooit gekregen. Ze moest er even van bekomen. Met een lach en een traan, gewoon sprakeloos. Dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau? Studio_koester_boester staat er vol van. Angélique is een kei in haar vak en komt samen met jou tot het gewenste resultaat. De communicatie verliep erg vlot. Het was zoals we in gedachten hadden.

review koesterposter jubileum studio koester booster
Koesterposter Jubileum
Astrid

Onze 25 jarig huwelijksdag zag er door de coronaperikelen heel anders uit. Waar een groot feest was gepland werd het een gezinsfeestje. Op Instagram zag ik het unieke talent van Angelique. Creatief, grappig, herkenbaar en vooral recht vanuit het hart. De unieke teksten, posters en blogs. Zo leuk, mooi en aandoenlijk. Steeds raakt en ontroert ze me. Dát wilde ik ook als speciaal cadeau voor John. Angelique begreep wat ik wilde zeggen. Zijn poster raakte de juiste snaar, helemaal precies zoals ik had bedoeld. Aan John en de hele wereld te laten zien hoeveel hij voor mij betekent. Altijd! “de tranen in zijn ogen lieten zien dat de boodschap binnenkwam” Dankjewel dat je dit mogelijk hebt gemaakt Angelique

foto-review-madelein
Koesterposter 'Peterseliemolletje'
Madelein van Dongen

Wat een mooie dingen maak je Angelique! Wij hadden het geluk een prachtige poster te winnen met een komische en ontroerende kinderuitspraak. De afbeelding is heel treffend en de kleuren zijn tijdloos en tegelijkertijd helemaal passend in het interieur van een moderne (kinder)kamer. Zo knap hoe je met een enkel beeld een hele wereld aan voorstellingen oproept. Steeds als ik de poster zie, krijg ik een glimlach en voel ik dat heerlijke kind achter de uitspraak. Dank daarvoor. Daarnaast is het koesteren een inspiratie geworden en volg ik je met veel plezier op instagram

review familieportret koesterposter studio koester booster
Familieportret
Michal

Er was veel mogelijk bij Angelique. Wij wilde 4 personen in plaats van 1, kwamen op het laatste moment nog met wijzigingen en toevoegingen en alles werd erg snel en zonder problemen verwerkt. In het proces kregen wij ook de mogelijkheid feedback te geven of iets te wijzigen waardoor het echt een poster werd waar we helemaal blij mee zijn. Super vriendelijk en professioneel contact en een resultaat waar we nog lang blij naar gaan kijken!

Koesterposter 'Ploef'
Maartje Koekkoek-Weesie

Het was een zondagochtend. We zaten gezellig met het hele gezin aan tafel en hadden het over zwemmen. Onze jongste dochter Nienke luisterde mee terwijl ze haar broodje at. Toen, uit het niets, zei ze ineens met een heel stralend gezicht: ‘ikke in het water, ploef!’. Dat was de eerste keer dat ze echt een zin uitsprak. En dat we merkten dat ze goed begreep waar we het over hadden. Een mooi moment dat we graag wilden koesteren. Angelique heeft een superleuke 'koesterposter' gemaakt, waar we heel blij mee zijn. Het eerst ontwerp was meteen raak. Iedere dag worden we nu aan dit voor ons bijzondere moment herinnerd als we op Nienkes kamer komen. Angelique is enorm creatief, schakelt snel en is heel prettig in het contact. Kortom, een aanrader voor iedereen die op een originele, unieke manier bijzondere situaties wil koesteren!

woordenposter voor een vriendin Studio Koester Booster
Woordenposter
Kitty

Ik zocht een bijzonder cadeau om een vriendin een hart onder de riem te steken en toen zag ik de mooie woordenposter. Angelique denkt graag met je mee als je even vastloopt en eigen ideeën over de lay-out neemt ze mee. Mijn vriendin was verrast bij het zien van de poster: leuk, lief en mooi waren haar woorden!

foto-marjan-van-de-bult-review
Koesterposter 'Tess'
Marjan van de Bult

Mijn dochter, Romée van 3 jaar, vraagt elke dag of ze een 'Tess' mag zijn. Een prinses. De manier waarop ze het zegt. Het gevoel wat het haar geeft en wat ik haar graag ook de rest van haar leven mee wil geven wilde ik heel graag vast laten leggen op een bijzondere manier. Ik vind het belangrijk dat ze meekrijgt dat ze goed voor zichzelf mag zorgen, zich mooi mag voelen en op een gezonde manier, met beiden voeten op de grond een 'Tess' mag zijn. Ik wilde daarom heel graag dat Angelique hier iets moois van zou maken. En dat heeft ze gedaan, Angelique heeft al Romée en mijn verwachtingen overtroffen met deze illustratie van onze 'Tess'.