Koesterkaart - Studio Koester Booster

Een uniek ontwerp van jouw kaart!

foto van het schilderen van letters in een schetsboek

Een uniek ontwerp kan een kaart zoveel waardevoller maken.
Eigenlijk kun je voor allerlei gelegenheden bij mij terecht. Dit kan een geboortekaartje, trouwkaart zijn of een uitnodiging voor een bijzonder feest.

Maar ik denk ook graag met je mee op welke manier we een rouwkaart kunnen vormgeven die past bij een dierbare van wie je afscheid moet nemen.

1

Kennismaking

Graag wil ik eerst (telefonisch of live) kennismaken. Samen kijken we in dat gesprek wat jouw/jullie wensen zijn en wat voor stijl passend is. Wat raakt je of waar worden jullie blij van?
In al mijn projecten vind ik het belangrijk om jouw wensen goed in kaart te brengen om vervolgens een mooi, uniek en persoonlijke kaart te kunnen maken. Ik maak gebruik van fotografie, illustratie en verschillende druktechnieken.

2

Moodboard

Op basis van ons gesprek maak ik een moodboard (eventueel samen op Pinterest) zodat we een goed beeld hebben welke kant we op gaan. Bij akkoord op het moodboard ga ik aan de slag met het ontwerp.

3

Voorstellen

Op basis van het moodboard maak ik 3 voorstellen voor de kaart met verschillende uitwerkingen. Daarnaast geef ik advies en suggesties voor het papiersoort en de afwerking (enveloppen, sluitzegels etc)

4

Keuze

Als er een keuze is gemaakt ga ik de kaart verder uitwerken.
En bij volledige tevredenheid gaat de kaart naar de drukker. Houd bij het laten ontwerpen van een kaart een maximale doorlooptijd van 8 weken aan (behalve bij rouwkaarten).

Kosten
De kosten van een kaart zijn afhankelijk van het soort kaart, uitwerking en aantal varianten, wel/geen proefdruk etc. Ook kun je er bij een geboortekaartje voor kiezen een geboorteposter mee te laten ontwerpen.

Je kunt een kaart laten ontwerpen vanaf 147,00 (excl. productiekosten).

Na een eerste vrijblijvende gesprek maak ik graag een passende prijsopgave.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren.  Meer info