Koesterboek met herinneringen - Studio Koester Booster

Jouw dierbare herinneringen
in een eigen Koesterboek

enjoy the little things in life koester booster

Je hebt prachtige herinneringen met jouw gezin
Je bent een dierbare verloren
Je kijkt terug op een bijzondere periode

Drie situaties waarin je extra de behoefte kunt voelen om waardevolle en dierbare momenten in liefdevolle herinnering te bewaren.

Deze herinneringen zitten in ons hoofd en hart, maar zijn niet altijd eenvoudig om naar boven te halen als we dat willen.

Herken je dit?

 • Door de waan van de dag voel je weinig tijd en rust om bij die momenten stil te staan.

 • Een deel van de herinneringen bestaat uit foto’s, briefjes, kledingstukken, schrijfsels en allerlei voorwerpen die we bewaard hebben. Die liggen vaak die verspreid door het huis in laadjes, mapjes, harde schijven of ergens op zolder. Geen idee wat je er mee moet!

 • Door al die verschillende plekken is het moeilijk om ze er even bij te pakken als je behoefte hebt aan troost, herdenken of het ophalen van die mooie herinneringen.

 • Het zweet breekt je uit als je er aan denkt om zelf een boek te gaan maken van al die materialen. Waar begin je?!

 • Je bent bang dat je jouw dierbare herinneringen gaat vergeten.

herinneringen bewaren met Studio Koester Booster
portret Angelique studio koester booster herdenken

Stel … je zou jouw meest dierbare herinneringen kunnen samenvoegen op een unieke, zorgvuldig samengestelde plek.

 • Een plek die helemaal bij jou past!

 • Een plek om (samen met je kinderen) naar toe te gaan bij verdriet, heimwee of trots.

 • Een plek om even bewust stil te staan bij die persoon of periode die jij wilt koesteren.

Wat zou het met je doen als je …

Meer rust ervaart, omdat je weet dat je de herinneringen levend houdt met én voor je kinderen.

Je vertrouwen voelt, omdat je weet hoe je de mooie herinneringen op een liefdevolle manier kunt bewaren

Je de door jou bewaarde foto’s, schrijfsels, kledingstukken en andere dingen van emotionele waarde een mooie plek kunt geven.

Je de waardevolle herinneringen aan een dierbare eer aan zou doen.

Er altijd een fysieke ‘plek’ is waar je kunt herdenken wanneer jij dat wilt. Voor troost, een mooi gesprek en om te koesteren.

Deze plek kunnen wij samen creëren!

❤︎  Met jouw eigen Koesterboek  ❤︎

Als grafisch ontwerper en Koester Booster kan ik, met jouw inbreng, een prachtig & persoonlijk boek maken van alle mooie herinneringen die je niet wilt vergeten en een mooie duurzame plek wilt geven.

Met dit boek

 • Heb jij een prachtig en origineel document in handen met zorgvuldig gekozen momenten die je wilt koesteren

 • Hoor je dat knagende stemmetje niet meer in je hoofd, omdat je nu echt iets gedaan hebt met al die foto’s, schrijfsels, herinneringen en andere dingen van emotionele waarde

 • Heb je een geweldige manier om (met je kinderen) de herinneringen levend te houden en er over te praten

Maar ook …

 • Hebben de herinneringen aan een (overleden) dierbare of een bijzonder periode die mooie plek gekregen die ze echt verdienen.

 • Kun je dit boek er altijd bij pakken om te mooie herinneringen op te halen en dankbaar te zijn, aan je kinderen te laten zien, als troost; kortom, echt het mooie van het leven te koesteren

 • Kan het proces van uitzoeken, bekijken en het maken van de materialen helpend zijn in het verwerken van verdriet of een moeilijke periode.

 • Heb je écht het verhaal van jouw herinnering verteld en ervaar je rust.

koesterboek studio koester booster

Bekijk hier de mogelijkheden

IK MAAK ZELF EEN KOESTERBOEK

Online training 'ik koester' (pilotprijs)
97,-

Wil je graag zelf aan de slag met een zorgvuldig opgesteld stappenplan vol met inspiratie, uitdagende vragen en handige tips om jouw Koesterboek te maken? Dan is deze optie geschikt voor jou!


TRAINING GAAT LIVE oktober 2021


Wat krijg je?

 • Toegang tot de online training: op je eigen tempo te volgen
 • 7 zorgvuldig samengestelde modules met opdrachten, vragenlijsten en inspiratie. Ik help je stap voor stap om je eigen Koesterboek te maken.
 • BONUS document waarin 10 waardevolle tips & ideeën staan om in de toekomst deze rust te bewaren en te kunnen blijven koesteren.

KOESTERBOEK MET EEN BEETJE HULP

Online training 'ik koester' + Koestergesprek (pilotprijs)
247,-

Vind je het fijn om dit traject samen met mij te beginnen met het bekijken en sorteren van jouw materialen? Voel je de behoefte om met alle aandacht herinneringen op te halen aan jouw dierbare? Of vind je het lastig om te starten?

Dan is het mooi om een Koestergesprek met mij aan te gaan! Met, als je wilt, je voeten in het zand 🙂


TRAINING GAAT LIVE oktober 2021


Wat krijg je?

 • Een koestergesprek aan het strand. Tijd voor jou en jouw herinneringen. Hierin kun je bijvoorbeeld: samen met mij een selectie maken van jouw materialen, brainstormen over de vorm/rode draad van jouw boek of even álle tijd nemen om te praten over jouw herinneringen en deze op te halen. Ik kan je op basis van jouw verhaal al tips geven voor het boek. Incl. een drankje en iets lekkers. Duur: 2 uur. Castricum. Datum in overleg.
 • Toegang tot de online training: op je eigen tempo te volgen
 • 7 zorgvuldig samengestelde modules met opdrachten, vragenlijsten en inspiratie. Ik help je stap voor stap om je eigen Koesterboek te maken.
 • BONUS document waarin 10 waardevolle tips & ideeën staan om in de toekomst deze rust te bewaren en te kunnen blijven koesteren.

KOESTERBOEK LATEN MAKEN

Koesterboek op maat
997,-*

Wil je een boek helemaal op maat?
Bij deze optie help ik je met de selectie van de herinneringen en materialen, maar bepalen we ook meer de rode draad in jouw Koesterboek.

Er is meer ruimte voor eigen invulling en het bijzondere verhaal dat jouw boek gaat vertellen.

Deze optie is ook geschikt als je, bijvoorbeeld, met een aantal mensen een boek wilt laten maken voor een speciale gelegenheid.


Wat krijg je?

 • Uitgebreide vragenlijst. Zodat we beiden dit gesprek zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.
 • Koestergesprek. Om je te helpen met het uitzoeken van je materialen, foto’s en teksten. Ca. 3 uur op een fijn plekje in castricum aan zee. Incl. drankje en wat lekkers.
 • Een Persoonlijk Koesterboek: mooi gebonden en op prachtig papier waarop jouw beelden en teksten goed uitkomen.
 • Je mag 300 – 400 foto’s aanleveren en 400 – 1000 woorden (quotes, briefjes, gedichten etc). Ik help je bij deze optie ook met fotobewerking en inscannen/fotograferen van materialen.
 • Tussentijds hebben we 3 maal contact om af te stemmen of het Koesterboek steeds aan jouw wensen voldoet.
 • BONUS: tevens toegang tot mijn online training om zelf een Koesterboek te maken (deze gaat oktober 2021 live).

1 BESCHIKBARE PLEK: oktober 2021
1 BESCHIKBARE PLEK: november 2021
1 BESCHIKBARE PLEK: december 2021

* excl. productiekosten. Deze zijn afhankelijk van de keuzes die we maken mbt de afwerking van het boek.

” En kwamen er nog meer en andere herinneringen boven dan ik van tevoren had gedacht, en wat ik aan de hand van foto’s zou hebben kunnen ophalen. Mooie momenten en herinneringen die anderen niet eens weten of die ze anders beleefd hebben en daardoor extra speciaal, want echt van ons.”

Veel gestelde vragen

Hoe zorg jij er voor dat het boek persoonlijk wordt?

Bij elke optie krijg je een uitgebreide vragenlijst waardoor ik een goed beeld kan krijgen welke momenten/personen jij belangrijk vindt. Ook vraag ik daarin naar jouw voorkeuren en beschrijvingen van speciale momenten.
Bij de optie voor een Koestergesprek of op maat gaan we samen uitgebreid in gesprek over wat/wij jij wilt koesteren en wat de rode draad voor jouw boek is.

Ik kan zelf toch ook gewoon een fotoboek bij de Hema maken?

Ja natuurlijk! Heel mooi als je zelf een fotoboek kunt maken en dat juich ik alleen maar toe. De ervaring leert echter dat veel vrouwen enorm achter lopen met het aantal boeken dat ze nog willen maken. Dat ze het moeilijk vinden om te starten, selecteren en keuzes te maken. Dat ze erg perfectionistisch zijn waardoor het boek er uiteindelijk nooit komt. Dit is jouw stok achter de deur!

Daarnaast kan ik als grafisch ontwerper net even dat extra’s geven in het fotoboek door anders te kijken naar jouw foto’s en materialen. Ik heb een objectieve blik en kan makkelijker keuzes maken. Wil je graag dat echt mooie boek? Dan is dit een goede keuze!

Ik vind het best veel geld voor een fotoboek.

Ik snap dat het een uitgave is,
maar als je kijkt naar …

✓ de tijd die het je oplevert die je niet hoeft te besteden aan het maken van je boek
✓ het plezier dat je jaren(!) hebt van het (samen) bekijken van jouw Koesterboek
✓ de rust die je voelt doordat je éindelijk wat gedaan hebt met die herinneringen.
✓ Je straks een met zorg en aandacht vormgegeven boek in handen hebt.

Dan is het dat geld meer dan waard!

Kan ik al mijn foto's wel kwijt?

Vaak hebben we zoveel foto’s die op onze mobiel/harde schijf staan dat we door het bomen het bos niet meer zien. We willen dan alle foto’s het liefst in een album proppen. Als resultaat … allemaal mini foto’s die je bijna niet kunt zien en een minder mooie beleving van die speciale herinnering.

Het mooie van dit traject is dat je ook leert hoe je jouw foto’s kunt selecteren. Als er straks een prachtige selectie in jouw boek zit, dan heb je die 20 andere foto’s van dat zelfde moment écht niet meer nodig!

Waarom een Koestergesprek?

Stel je wil een koesterboek maken van een bijzondere, maar emotionele periode of van een dierbare die is overleden. Dan kan het overweldigend voelen om alle foto’s en materialen die je hebt in je eentje door te nemen en te selecteren. Het kan erg fijn zijn om samen met iemand te doen. Je kunt iemand uit je omgeving kiezen of dit met mij doen. Het voordeel is dat ik een objectieve blik heb, jouw verhaal goed kan horen en vertalen in een idee voor jouw boek. Ook kan ik op dat moment helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw foto’s en materialen.

Ook als je géén idee hebt hoe je door al die foto’s heen moet, kan ik je helpen. Ter voorbereiding maak je alvast een eerste selectie en vervolgens gaan we samen aan de slag met de beste keuzes voor jouw boek.

Als je hier bent aangekomen heb ik je vast nieuwsgierig gemaakt naar hoe jouw Koesterboek er uit zou kunnen zien!

Waarom niet nu beginnen?! Gun dit jezelf en je dierbaren!

Koesterverhalen

blog & meer

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren.  Meer info