Koesterboek met herinneringen - Studio Koester Booster

Koesterboek met dierbare herinneringen

Wil jij graag een koesterboek (laten) maken,
m
aar weet je niet waar te beginnen?
~
Ik wil je graag helpen bij de selectie van herinneringen, het creatieve proces en het ontwerp.

Lees hieronder hoe ik dat aanpak!

Een boek doorbladeren met dierbare herinneringen kan heel troostend zijn en is fijn om erbij te kunnen pakken wanneer je dat nodig hebt.
Een koesterboek kan bijvoorbeeld gaan over een dierbare die is overleden of over een bijzondere periode in je leven die je graag wilt koesteren.

Hoe werkt het?

Kennismaken
Bij het maken van een koesterboek vind ik het belangrijk om jou te leren kennen en jouw wensen goed in kaart te brengen. Ik plan daarvoor altijd een persoonlijk gesprek in (soms meerdere). We bekijken samen de materialen die er al zijn en de reden om een Koesterboek te willen maken.

Aan de slag
Vervolgens ga ik aan de slag om voor jou een mooi, uniek en persoonlijk boek te kunnen maken. Ik kan gebruik maken van foto’s, illustraties, teksten en verschillende druktechnieken. Ook zal ik dit boek zelf binden, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn (denk aan het verwerken van stoffen e.d.).

Gedurende dit proces zoek ik steeds de afstemming met jou, zodat de blijft passen bij jouw wensen.

Kosten

Omdat het maken van een Koesterboek een uniek proces is en de grootte van het boek afhangt van de wensen en de materialen, is er geen standaard kostenoverzicht te geven.

Graag maak ik na een eerste vrijblijvende gesprek een passende prijsopgave.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren.  Meer info