Jouw eigen koesterboek - Studio Koester Booster

Vertel het verhaal van jouw herinnering

verlies is anders leren vasthouden - studio koester booster

Het leven is (te) kort!

Maar jij raast er als een malle doorheen (althans dat voel je zo…).

Je hebt een druk gezinsleven en daarnaast probeer je ook nog alle andere ballen in de lucht te houden van werk, een sociaal leven, gezond blijven, sporten, een liefdesleven …

Het voelt vaak meer alsof het leven jou leeft en aan het eind van de dag ben je al blij als je even op de bank niks mag doen. Met een glas wijn, een reep chocolade of zak paprika chips.

Die bijzondere middag van vorige week met de kinderen op het strand en die mooie avond een paar weken terug met dierbare vrienden in de tuin….
Het leven vliegt voorbij en je kunt je nu al nauwelijks de details herinneren.

En zo gaan de kleine, grappige, bijzondere, bitterzoete momenten uit jullie leven verloren in de hectiek van het bestaan.

Herken je dit?

 • In je hoofd hoor je steeds dat stemmetje: ik moet écht iets gaan doen met die foto’s op mijn telefoon, die verzameling kindertekeningen of die mooie uitspraken van mijn kind, die ik af en toe op een blaadje krabbel. Maar je denkt ook ... wanneer dan?!! ... en hoe?

 • Je voelt aan alles dat je zo graag wilt genieten van de kleine, bijzondere momenten in het leven, maar door de drukte vallen ze je nauwelijks meer op.

 • Je klaagt tegen een vriendin: wat gaat de tijd belachelijk snel!

 • Enigzins jaloers scroll je door instagram en hebt geen idee hoe al die andere moeders dat doen met hun mooie plaatjes en ‘intens genieten’.

 • Het is al een jaar geleden dat een dierbare is overleden ... je bent bang dat je speciale herinneringen gaat vergeten.

 • Je bent al blij als je een aantal foto’s kan maken van je kinderen en je ze normaal de dag door kan loodsen ... Waar moet je de tijd vandaan halen om iets met jouw herinneringen te doen?!

Of … gun je jezelf die tijd niet?

Denk je stiekem … dat komt later wel!

wat wil jij koesteren Studio Koester booster_
oma en ik foto eigen archief studio koester-booster

Het vervelende is lieverd, het leven is NU

 • Later zijn die mooie, waardevolle, grappige en dierbare momenten er niet meer.

 • Later zijn je kinderen groot en het huis uit.

 • Later heb je ook geen tijd.

 • Later ben je die kleine, mooie momenten écht vergeten!

 • Later, als je een oud besje bent met rimpels op je handen, denk je terug aan deze periode en gaat er door je hoofd: had ik maar…..het is door mijn vingers geglipt.

Hoe zou je leven er uit zien als …

Je die kleine, grappige, bijzondere, bitterzoete momenten wél kunt zien.
je ze met aandacht kunt koesteren.

Je meer rust ervaart, omdat je weet dat je de herinneringen levend houdt met én voor je kinderen.

Je vertrouwen voelt, omdat je weet hoe je de mooie herinneringen die jullie creëren, op een liefdevolle manier kunt bewaren

Je de door jou bewaarde foto’s, schrijfsels, knutsels en andere dingen van emotionele waarde een mooie plek zou kunnen geven.

Je kunt zien wat waardevol is in het leven en drukte maar relatief is.

Ik heb GOED NIEUWS voor je; dat kun jij ook bereiken!

Met jouw EIGEN KOESTERBOEK!

  In mijn online training ik k.o.e.s.t.e.r leer ik je in 7 zorgvuldig samengestelde modules hoe je zelf een prachtig Koesterboek kunt maken van alle mooie dingen in het leven die je niet wilt vergeten en een mooie duurzame plek in je herinnering wilt geven.

Ik help je, begeleid je en ben ik jouw stok achter de deur.

koesterboek studio koester booster

Met een Koesterboek

 • Heb jij een prachtig (zelfgemaakt) en origineel boek in handen met zorgvuldig gekozen momenten die je wilt koesteren.

 • Weet je hoe je dit stap voor stap kunt aanpakken zodat je dit in de toekomst ook met nieuwe herinneringen kunt doen

 • Hoor je dat knagende stemmetje niet meer in je hoofd, omdat je nu echt iets gedaan hebt met al die foto’s, schrijfsels, knutsels en andere dingen van emotionele waarde.

 • Heb je een geweldige manier om met je kinderen de herinneringen levend te houden en er over te praten.

Maar ook …

 • Hebben de herinneringen aan een dierbare of een bijzonder periode die mooie plek gekregen die ze echt verdienen.

 • Kun je dit boek er altijd bij pakken om te mooie herinneringen op te halen en dankbaar te zijn, aan je kinderen te laten zien, als troost; kortom, echt het mooie van het leven te koesteren.

 • Heb je meer oog voor gekregen die bijzondere momenten zodat je ze ook beter kunt onthouden.

 • Kan het proces van uitzoeken, bekijken en het maken van de materialen helpend zijn in het verwerken van verdriet of een moeilijke periode.

 • Ervaar je meer rust.

herinneringen bewaren met Studio Koester Booster

Jouw investering in een prachtig Koesterboek.

IK KOESTER MET HULP

PILOT PRIJS (normaal 347,-)

247,-

Vind je het fijn om dit traject samen met mij te beginnen met het bekijken en sorteren van jouw materialen? Voel je de behoefte om met alle aandacht herinneringen op te halen aan jouw dierbare? Of vind je het lastig om te starten?

Dan is het mooi om een Koestergesprek met mij aan te gaan! Met, als je wilt, je voeten in het zand 🙂


TRAINING GAAT LIVE oktober 2021


Wat krijg je?

 • Een koestergesprek aan het strand. Tijd voor jou en jouw herinneringen. Hierin kun je bijvoorbeeld: samen met mij een selectie maken van jouw materialen, brainstormen over de vorm/rode draad van jouw boek of even álle tijd nemen om te praten over jouw herinneringen en deze op te halen. Ik kan je op basis van jouw verhaal al tips geven voor het boek. Incl. een drankje en iets lekkers. Duur: 2 uur. Castricum. Datum in overleg.
 • Toegang tot de online training: op je eigen tempo te volgen
 • 7 zorgvuldig samengestelde modules met opdrachten, vragenlijsten en inspiratie. Ik help je stap voor stap om je eigen Koesterboek te maken.
 • BONUS document waarin 10 waardevolle tips & ideeën staan om in de toekomst deze rust te bewaren en te kunnen blijven koesteren.

IK KOESTER ZELF

PILOT PRIJS (normaal 147,-)
97,-

Wil je graag zelf aan de slag met een zorgvuldig opgesteld stappenplan vol met inspiratie, uitdagende vragen en handige tips om jouw Koesterboek te maken? Dan is deze optie geschikt voor jou!


TRAINING GAAT LIVE oktober 2021


Wat krijg je?

 • Toegang tot de online training: op je eigen tempo te volgen
 • 7 zorgvuldig samengestelde modules met opdrachten, vragenlijsten en inspiratie. Ik help je stap voor stap om je eigen Koesterboek te maken.
 • BONUS document waarin 10 waardevolle tips & ideeën staan om in de toekomst deze rust te bewaren en te kunnen blijven koesteren.

IK KOESTER SAMEN

Koesterboek op maat laten maken
v.a. 997,-

Wil je graag iets moois doen met jouw dierbare herinneringen, maar zie je het niet zitten om zelf een boek te maken? Of spreekt mijn stijl je aan en ben je nieuwsgierig wat voor Koesterboek ik voor je kan maken?

Dan maak ik heel graag een mooi Koesterboek voor je op basis van jouw wensen!

Denk hierbij aan:
een prachtig familie (jaar) album
een herdenkingsboek bij een overleden dierbare
als herinneringsboek na een bijzondere periode (eerste jaar baby, speciale reis etc)
een gezamenlijk cadeau bij een speciale gelegenheid


NOG 1 PLEK BESCHIKBAAR: oktober 2021
NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR: november 2021


Wat krijg je?

 • Een Koesterboek met jouw dierbare herinneringen. Bekijk HIER de mogelijkheden.
 • Toegang tot de online training: zodat je eventueel later zelf ook een Koesterboek kunt maken.
 • 7 zorgvuldig samengestelde modules met opdrachten, vragenlijsten en inspiratie. Ik help je stap voor stap om je eigen Koesterboek te maken.
 • BONUS document waarin 10 waardevolle tips & ideeën staan om in de toekomst deze rust te bewaren en te kunnen blijven koesteren.

“ Het proces vooraf maakt al dat je echt met de herinneringen bezig bent, wat heel mooi is. Vooral door het 1 op 1 gesprek vooraf met Angelique en de “opdracht” om herinneringen en spulletjes te verzamelen, was ik echt heel bewust bezig met mijn broer en onze herinneringen samen.”

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost me deze training?

Het fijne van deze training is dat je de tijd kunt nemen die je nodig hebt. Wel is het zo dat ik je gedurende een periode van 7 weken, elke week 1 module aan je toestuur. Als je wilt kun je dus na 7 weken klaar zijn.

Waarom een Koestergesprek?

Stel je wil een koesterboek maken van een bijzondere, maar emotionele periode of van een dierbare die is overleden. Dan kan het overweldigend voelen om alle foto’s en materialen die je hebt in je eentje door te nemen en te selecteren. Het kan erg fijn zijn om samen met iemand te doen. Je kunt iemand uit je omgeving kiezen of dit met mij doen. Het voordeel is dat ik een objectieve blik heb, jouw verhaal goed kan horen en vertalen in een idee voor jouw boek. Ook kan ik op dat moment helpen om de juiste keuzes te maken voor jouw foto’s en materialen.

Ook als je géén idee hebt hoe je door al die foto’s heen moet, kan ik je helpen. Ter voorbereiding maak je alvast een eerste selectie en vervolgens gaan we samen aan de slag met de beste keuzes voor jouw boek.

Ik kan zelf toch ook gewoon een fotoboek bij de Hema maken?

Ja natuurlijk! Heel mooi als je zelf een fotoboek kunt maken en dat juich ik alleen maar toe. Maar doe je dat ook? De ervaring leert echter dat veel vrouwen enorm achter lopen met het aantal boeken dat ze nog willen maken. Dat ze het moeilijk vinden om te starten, selecteren en keuzes te maken. Dat ze erg perfectionistisch zijn waardoor het boek er uiteindelijk nooit komt. Dit is jouw stok achter de deur!

Daarnaast leer je in deze training een methode om stap voor stap aan de slag te gaan met een Koesterboek. Je weet hoe je de volgende boeken ook sneller en makkelijker kunt maken, waardoor die er ook komen!

Kan ik deze training ook gebruiken voor een herdenkingsboek?

Het mooie van deze training is dat het je voor allerlei situaties kan helpen om een mooi boek te maken van herinneringen.

✓ een prachtig familie (jaar) album
✓ een herdenkingsboek bij een overleden dierbare
✓ als herinneringsboek na een bijzondere periode (eerste jaar baby, speciale reis etc)
✓ een gezamenlijk cadeau bij een speciale gelegenheid

Als je hier bent aangekomen heb ik vast een snaar bij je geraakt.

Waarom niet nu beginnen?! Gun dit jezelf en je dierbaren!

Koesterverhalen

blog & meer

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Wil je koester inspiratie ontvangen?

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren.  Meer info