Ilustraties op maat - Studio Koester Booster

Illustraties die aan het hart gaan

Je zoekt voor een speciale gelegenheid een persoonlijk kado, een hart onder de riem of een troost-geschenk. Of je wilt voor een bijzonder moment een kaart laten maken, die helemaal bij jou/bij jullie past. Je vindt het belangrijk dat het persoonlijk is, uniek is en een handgemaakt gevoel heeft.

Hoe mooi is het als ik speciaal voor jou aan de slag ga om een uniek cadeau, kaart, boekje of illustratie te maken?! Met aandacht voor jou, mooie materialen en met een knipoog en/of een traan!

illustratie prinses maxima centrum

Hoe ga ik voor jou aan de slag?

#1

Ik vind persoonlijk contact heel belangrijk, dus ik ga heel graag eerst met je in gesprek. Dit kan live of via zoom. Dan neem ik uitgebreid de tijd om te ontdekken wat jouw vragen en wensen zijn. En ook een beetje om te ontdekken wie jij bent en hoe ik jou het beste kan helpen.

#2

Na ons gesprek ga ik aan de slag en stuur ik je via de mail alvast een planning door en het aantal correctierondes (dit zijn momenten waarop jij feedback kunt geven en ik wijzigingen kan doorvoeren). Dan weet jij ook waar je aan toe bent en wanneer ik het fijn vindt als jij een reactie geeft 🙂

#4

Afhankelijk van het project spreken we een moment af waarop ik jou een eerste voorstel (voorstellen) toestuur. Leuk!! Deze bespreken we daarna weer via zoom of telefonisch. Op deze eerste voorstellen kun je feedback geven en kan ik grotere wijzigingen doorvoeren.

#5

In de volgende correctieronde(s) gaat het om kleine wijzigingen, maar het concept en de grote lijn staat dan al!
Het zijn meer de puntjes op de ‘i’ en verfijningen.

#6

En dan is het moment daar, jeeej!! Jouw eigen illustraties, drukwerk of persoonlijke cadeau is klaar en krijg je jouw bestanden en/of drukwerk in je mail of brievenbus!

FAQ

Voor welke dingen kan ik bij jou terecht?
Een praktisch antwoord ...

illustraties & ontwerp voor drukwerk zoals trouwkaarten, rouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen etc ...

een minder minder praktisch antwoord ...

Je bent zoekende naar een mooi en persoonlijk kado, maar je weet niet wat? Je wilt een aandenken aan een overleden dierbare, maar je weet niet hoe je dat kunt vormgeven? Je wilt een boekje maken over een bijzondere periode of je wilt iemand op een bijzondere manier een hart onder de riem steken. Er zijn zoveel gelegenheden waarbij je een illustratie of ontwerp van mij zou kunnen gebruiken. Maar je krijgt altijd iets dat met aandacht gemaakt is, iets unieks en eigens dat van hart tot hart spreekt

Benieuwd wat ik voor jou kan doen? Heel leuk als je contact opneemt. Ik denk graag, vrijblijvend met je mee!
Hoe weet ik of jouw stijl bij mij past?
Op mijn website kun je heel veel voorbeelden zien van projecten die ik eerder heb gedaan. Hierdoor kun je al heel goed aanvoelen of mijn stijl iets voor jou zou kunnen zijn. Je ziet ook dat ik verschillende soorten illustraties maak, dus ik zal jou altijd vragen welk stijl jou het meest aanspreekt.
Mocht je twijfelen en even willen overleggen, kun je altijd contact met me opnemen voor een vrijblijvend gesprek!

Dat kan HIER!
Hoe lang ben jij bezig met een opdracht?
Dat hangt erg van het soort opdracht af. Een eenvoudige illustratie kan binnen 1 week af zijn, maar voor een koesterposter, geboortekaartje, trouwkaart plan ik altijd minimaal 3-4 weken in. Ik hou in de planning ook rekening met 'suddertijd' waar een idee of concept even kan sudderen, rijpen als het ware. Hierdoor wordt jouw product uiteindelijk beter! Ik vind het prettig als ik hiervoor de ruimte kan nemen, dus wees op tijd met het aanvragen! Gaat het om drukwerk of een handgemaakt product, dan komt er nog productietijd bij.

Bij elke opdracht geef ik vooraf duidelijk aan hoe de planning zal zijn, zodat je weet waar je aan toe bent.

Spoed?

Neem contact contact met me op en ik kijk zeker even met je mee of dit in mijn planning past. Ik reken hiervoor wel extra kosten.
Wat zijn de prijzen?
Dat hangt van verschillende factoren af. Waarvoor ga je het gebruiken? Wil je de illustratie exclusief voor jezelf? Is het voor online gebruik of is drukwerkbegeleiding ook nodig? Hoe uitgebreid is een illustratie of opdracht? Is er spoed bij? Komen er nog drukkosten of reiskosten bij?

Je snapt al dat ik eerst graag wat dingen van je wil weten om een goede prijsopgave te geven!

Een indicatie:

~ Kaarten (zoals voor geboorte, trouwen, uitnodigingen en rouw) vanaf 350,00 incl. btw (exclusief drukkosten).

~Een koesterboek vanaf 997,00 incl. btw (excl. drukkosten) Zie HIER ook mijn pagina over het Koesterboek

~ Koesterposter vanaf 100,00 incl. btw (excl. drukkosten). Bekijk HIER de opties

~ Koestering vanaf 70,00 incl. btw (excl drukkosten). Bekijk HIER HIER de opties

Heb je iets heel anders in gedachten? Neem dan contact met me op en ik maak heel graag een vrijblijvende offerte op maat.
Heb jij een opleiding hiervoor gevolgd?
Ik ben in 2011 afgestudeerd aan ArtEZ, de kunstacademie in Arnhem, in de richting grafisch ontwerp. Voordat ik daar aan begon werkte ik in de zorg en het ziekenhuis, omdat ik erg graag met mensen werk. Na een tijdje ging mijn creatieve behoefte te veel borrelen en heb ik de switch naar grafisch ontwerp gemaakt.

Na mijn afstuderen aan de kunstacademie heb ik 5 jaar als grafisch ontwerper gewerkt bij Fastned, een groene start-up. Mijn wens om iets voor mensen te betekenen kwam op een gegeven moment weer om de hoek kijken waardoor ik besloot om Studio Koester Booster op te zetten en zo was het cirkeltje weer rond.

Lieve woorden over Studio Koester Booster

Lieve woorden
Studio Koester Booster

Illustraties op maat
A lot of mom

Met A lot of mom werkten we reeds verschillende keren samen met Studio Koester Booster.

Angelique heeft met veel liefde onze huisstijl en emotietools vormgegeven. De samenwerking verloopt vlot, stipt en het eindresultaat is vaak nog mooier dan we ons konden voorstellen. De beelden geven steeds de sfeer weer die wij zelf ook willen overbrengen. Top!

Portret foto van Sanneke
Koesterposter 'Verderkijker'
Sanneke Koekkoek

Bij Studio Koester Booster zag ik de posters die Angelique maakt.
Een poster met een uitspraak van je kind, hoe leuk bedacht is dat!?

Meteen die avond zocht ik in mijn notities op mijn telefoon uitspraken van mijn dochter op.
Het was nog moeilijk kiezen maar nadat ik ze aan Angelique had voorgelegd en zij direct een aantal ideeën had, was duidelijk dat ‘verderkijker’ (verrekijker) het ging worden.

Het beeld is erg treffend, speels en vrolijk, precies wat ik vind passen bij onze dochter!

inge review studio koester booster
Portret poster familie
ingebeleeft.nl

Ik vind het altijd leuk om mijn man een origineel cadeau te geven voor zijn verjaardag. Nu volg ik Angelique van Studio Koesterbooster al een tijd op Instagram. Ik zag daar steeds zo veel leuke portretten tegen komen dat ik een paar weken geleden bedacht dat het wel een heel tof idee was om een mooie illustratie cadeau te geven. Hoe tof zou het zijn als hij samen met onze 3 kinderen geportretteerd zou worden.

Ik benaderde Angelique en deelde mijn wens met haar. Ik leverde foto's aan van mijn man en de 3 kinderen. Al vrij snel kwam de eerste opzet binnen, waar ik kon aangeven wat ik aangepast wilde hebben, welke kleding iedereen aan 'moest' en welke details er wel niet moesten zijn. Ze dacht met me mee, gaf mogelijkheden waarna er een prachtig eind resultaat volgde. Het portret is heel realistisch geworden en krijgt een mooi plekje in huis. Mijn man was blij verrast met dit persoonlijke cadeau. Het was een schot in de roos. Niet alleen mijn man, maar ook onze dochter vindt hem prachtig.

Ben je op zoek naar een mooi, persoonlijk en origineel cadeau? Angelique van Studio koosterbooster kan je er zeker mee helpen! Een echte aanrader!

Angelique dank je wel voor het geweldig vormgeven van dit cadeau!

foto-judith-review
Koesterposter 'Oud'
Judith Bruin

De poster is zo leuk geworden! Mijn zoontje ligt telkens in een deuk dat opa Gerard als baby bij de dinosaurus zit. Het geeft hem ook een gevoel van trots dat zijn uitspraak nu echt op een poster staat! Ook voor opa Gerard erg leuk. Voor een kleine extra bijdrage konden we een tweede poster bestellen. Die was voor opa natuurlijk. Wij zijn er super blij mee en opa ook!

review koesterposter studio koester booster 2
Koesterposter 'In de hemel schijnt de zon'
Sandy

De Ik kan bijna niet vertellen hoe ontzettend blij ik ben, met de prachtige poster van Studio Koester Booster. is zo leuk geworden! Het begon met een quote van m'n zoon Fender over zijn opa, mijn vader. Ze hebben elkaar helaas niet mee mogen maken. Dat maakt deze poster zo'n mooi aandenken. Niet alleen voor mij maar ook voor hem. Het contact verliep hartstikke leuk en Angelique vroeg naar wat ideeën wat we zelf graag in de poster terug wilden zien. Een paar keer is er wat aangepast en hij is werkelijk geweldig geworden. Het papier is dik met een beetje reliëf wat het een nog sjiekere uitstraling heeft. Hij hangt hier te schitteren in huis op een plekje waar ik 'm vanaf m'n keukentafel kan bewonderen. Dikke vette aanrader!

review koesterposter studio koester booster
Koesterposter 'Uitgeput'
Suzanne

Ik volgde Angelique al enige tijd via Instagram toen ik haar vroeg om voor ons een op maat gemaakte herinnering document te maken. Na wat kort overleg over kleuren, maat en stijl, ging ze voor ons aan de slag. En wat zijn we blij met het resultaat. De Angelique wist in een poster onze woorden toepasselijker te vangen dan wij ooit hadden voorgesteld. Het is een prachtige zachte poster geworden precies zoals wij de woorden willen koesteren.

review portret Studio Koester Booster
Portretposter
Saskia Batenburg

Een echte aanrader voor iedereen die een mooi en origineel verjaardagscadeau kunnen geven met een persoonlijke touch! Ze communiceert snel, makkelijk en luistert goed naar je wensen. Snelle levertijd & een goede kwaliteit poster. Kortom: helemaal top!

review postretposter studio koester booster
Portret poster Verjaardag
Lisette

Het was fijn werken met Angelique. We hadden een beeld van de verjaardagsposter die we wilden hebben maar ze heeft er iets veel mooiers en passenders van gemaakt dan we van te voren konden bedenken.Het hele proces verliep heel vlot, ze heeft ons goed op de hoogte gehouden en alle wijzigingen in het concept overlegd. Het is prachtig geworden. Wij zijn er heel blij mee en de ontvanger werd er zelfs emotioneel van.

foto-review-madelein
Koesterposter 'Peterseliemolletje'
Madelein van Dongen

Wat een mooie dingen maak je Angelique! Wij hadden het geluk een prachtige poster te winnen met een komische en ontroerende kinderuitspraak. De afbeelding is heel treffend en de kleuren zijn tijdloos en tegelijkertijd helemaal passend in het interieur van een moderne (kinder)kamer. Zo knap hoe je met een enkel beeld een hele wereld aan voorstellingen oproept. Steeds als ik de poster zie, krijg ik een glimlach en voel ik dat heerlijke kind achter de uitspraak. Dank daarvoor. Daarnaast is het koesteren een inspiratie geworden en volg ik je met veel plezier op instagram

voorbeeld woordenposter studio koester booster
Woordenposter
Kitty

Ik zocht een bijzonder cadeau om een vriendin een hart onder de riem te steken en toen zag ik de mooie woordenposter. Angelique denkt graag met je mee als je even vastloopt en eigen ideeën over de lay-out neemt ze mee. Mijn vriendin was verrast bij het zien van de poster: leuk, lief en mooi waren haar woorden!

Koesterposter 'Ploef'
Maartje Koekkoek-Weesie

Het was een zondagochtend. We zaten gezellig met het hele gezin aan tafel en hadden het over zwemmen. Onze jongste dochter Nienke luisterde mee terwijl ze haar broodje at. Toen, uit het niets, zei ze ineens met een heel stralend gezicht: ‘ikke in het water, ploef!’. Dat was de eerste keer dat ze echt een zin uitsprak. En dat we merkten dat ze goed begreep waar we het over hadden. Een mooi moment dat we graag wilden koesteren. Angelique heeft een superleuke 'koesterposter' gemaakt, waar we heel blij mee zijn. Het eerst ontwerp was meteen raak. Iedere dag worden we nu aan dit voor ons bijzondere moment herinnerd als we op Nienkes kamer komen. Angelique is enorm creatief, schakelt snel en is heel prettig in het contact. Kortom, een aanrader voor iedereen die op een originele, unieke manier bijzondere situaties wil koesteren!

review koesterposter jubileum studio koester booster
Koesterposter Jubileum
Astrid

Onze 25 jarig huwelijksdag zag er door de coronaperikelen heel anders uit. Waar een groot feest was gepland werd het een gezinsfeestje. Op Instagram zag ik het unieke talent van Angelique. Creatief, grappig, herkenbaar en vooral recht vanuit het hart. De unieke teksten, posters en blogs. Zo leuk, mooi en aandoenlijk. Steeds raakt en ontroert ze me. Dát wilde ik ook als speciaal cadeau voor John. Angelique begreep wat ik wilde zeggen. Zijn poster raakte de juiste snaar, helemaal precies zoals ik had bedoeld. Aan John en de hele wereld te laten zien hoeveel hij voor mij betekent. Altijd! “de tranen in zijn ogen lieten zien dat de boodschap binnenkwam” Dankjewel dat je dit mogelijk hebt gemaakt Angelique

review portret poster verjaardag studio koester booster
portret poster verjaardag
Sylvie de Bruyne

Ik bestelde een verjaardagsposter bij Studio Koester Booster. Het was een bijzondere verjaardag van een bijzondere jarige en daar hoort het meest bijzondere cadeau bij. Dus ons omi kreeg een poster met woordjes en illustraties bij wat haar typeren. Zoiets moois en persoonlijk had ze nog nooit gekregen. Ze moest er even van bekomen. Met een lach en een traan, gewoon sprakeloos. Dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau? Studio_koester_boester staat er vol van. Angélique is een kei in haar vak en komt samen met jou tot het gewenste resultaat. De communicatie verliep erg vlot. Het was zoals we in gedachten hadden.

review familieportret koesterposter studio koester booster
Familieportret
Michal

Er was veel mogelijk bij Angelique. Wij wilde 4 personen in plaats van 1, kwamen op het laatste moment nog met wijzigingen en toevoegingen en alles werd erg snel en zonder problemen verwerkt. In het proces kregen wij ook de mogelijkheid feedback te geven of iets te wijzigen waardoor het echt een poster werd waar we helemaal blij mee zijn. Super vriendelijk en professioneel contact en een resultaat waar we nog lang blij naar gaan kijken!

foto-marjan-van-de-bult-review
Koesterposter 'Tess'
Marjan van de Bult

Mijn dochter, Romée van 3 jaar, vraagt elke dag of ze een 'Tess' mag zijn. Een prinses. De manier waarop ze het zegt. Het gevoel wat het haar geeft en wat ik haar graag ook de rest van haar leven mee wil geven wilde ik heel graag vast laten leggen op een bijzondere manier. Ik vind het belangrijk dat ze meekrijgt dat ze goed voor zichzelf mag zorgen, zich mooi mag voelen en op een gezonde manier, met beiden voeten op de grond een 'Tess' mag zijn. Ik wilde daarom heel graag dat Angelique hier iets moois van zou maken. En dat heeft ze gedaan, Angelique heeft al Romée en mijn verwachtingen overtroffen met deze illustratie van onze 'Tess'.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren.  Meer info