over mij - Studio Koester Booster
Angelique Verheij

Grafisch ontwerper en Koester-booster.

Ik ben Angelique Verheij, ontwerper & moeder van drie kinderen.
We wonen vlakbij het strand en als het even kan bedenk ik mijn ideeën en concepten met de wind door mijn haren en mijn voeten in het zand.
Ik geniet enorm van de mooie, kleine dingen in het leven en de reuring die een jong gezin met zich meebrengt.

Gek ben ik op papier, zowel analoog als digitaal knippen & plakken, tactiliteit, typografie, fotograferen, zon, goede koffie, mensen, mooie dingen maken, op blote voeten lopen, chocolade, paardrijden, me verliezen in melancholie en zingen.

Koester-booster
Studio Koester-Booster is ontstaan uit het verlangen om mijn vaardigheden als grafisch ontwerper op een andere manier in te zetten.
De combinatie van een druk gezinsleven en de sombere periodes die ik soms heb, maakt het voor mij (en ik denk voor iedereen op zijn/haar eigen manier) essentieel om de waardevolle momenten en mensen te kunnen koesteren.

Om even stil te staan, de tijd te nemen, jezelf en je geliefden dat te gunnen. Om je bewust te worden hoe mooi en fijn het ook kan zijn.
Als ontwerper kan ik hier een vorm aan geven en het lijkt me heel geweldig om andere mensen ook een boost te kunnen geven aan het koesteren!

Portret Angelique Verheij

Koesterverhalen

blog & meer

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren.  Meer info