over mij - Studio Koester Booster
koesteren met blote voeten in het zand studio koester booster

Koesteren met mijn voeten in het zand

Als ik aan het strand ben, sta ik vaak even extra stil bij de mooie dingen van het leven.
Het is ook daar dat mijn hoofd volloopt met ideeën en concepten voor Studio Koester Booster.

Ik ben Angelique Verheij, ontwerper & moeder van drie prachtige kinderen.
Waar ik enorm van kan genieten zijn de bijzondere en kleine dingen in het leven en de reuring die een jong gezin met zich meebrengt.

Studio Koester Booster over mij

Dit was niet altijd zo vanzelfsprekend.

De combinatie van een druk gezinsleven en de sombere periodes die ik sinds mijn puberteit heb, maakte het voor mij soms moeilijk om blij te zijn, te waarderen wat er wel was en de kleine, mooie momenten van ons gezin te koesteren.

Als ik die mooie momenten überhaupt al zag, dan vergat ik ze ook vaak weer of werden ze overschaduwd door mijn sombere gedachten. Dat frustreerde me enorm. Ik wist dat er zoveel was om dankbaar voor te zijn, en dat wilde ik graag koesteren, maar het lukte me gewoon niet.

Ik maakte wel die foto’s van bijzondere momenten of bewaarde die grappige kindertekening, maar mijn telefoon, computer met foto’s en opbergbakken waren een chaos. Ik had overal doosjes staan met tekeningen, schrijfsels en herinneringen. En de juiste foto op mijn telefoon kon ik nooit vinden.

Kortom allemaal verzamelingen met emotionele waarde waarvan ik wel wist dat ik ze wilde bewaren, maar die me op dat moment alleen maar stress gaven.

Op werkvlak ging het ook niet zo lekker.

Ik werkte als grafisch ontwerper in loondienst. Het gaf mij geen voldoening meer en ik voelde dat ik mijn grafische vaardigheden anders wilde gaan inzetten. Het werk voelde oppervlakkig, terwijl ik juist graag iets wilde betekenen voor mensen.

In dezelfde periode viel het me op dat mensen om mij heen regelmatig vroegen om met ze mee te denken bij bijzondere levensgebeurtenissen. Of ik niet een mooi boekje of kaart kon maken voor die dierbare of iets ter herinnering aan een mooie periode?

Daar moest ik wat mee!

Ik besloot de sprong te wagen en Studio Koester Booster op te richten. Ik wilde een plek creëren waarbij ik mensen kon helpen om hun vaardigheid om te koesteren een boost te geven, omdat ik het iedereen gun om waardevolle momenten en herinneringen aan dierbaren te behouden.

Als grafisch ontwerper kon ik orde scheppen in chaos en een mooi product maken van herinneringen, beelden en teksten.

Alles wat je aandacht geeft groeit.

Het bijzondere was dat ik vanaf dat moment zelf ook beter stil ging staan bij de goede momenten, ze bewust in me op te nemen en ze te bewaren door ze een mooi plekje te geven. De goede momenten gingen hierdoor juist een grotere rol spelen in mijn leven; het lukte me beter om de mooie herinneringen ook te onthouden. Als ik me rot voelde kon ik ze erbij pakken en ze koesteren. Dit gaf zoveel rust!

En dat gun ik nou juist ook andere moeders.

Studio Koester Booster Angelique Verheij

Koester je met mij mee?

Zijn er mensen of speciale periodes in je leven die jij in warme herinnering wilt bewaren dmv iets moois en tastbaars? Weet je niet waar je moet beginnen?

Ik zou het heel fijn vinden om je er mee te helpen, dus neem gerust contact op om een keertje te sparren!

En wie weet met onze voeten in het zand 😉

 Wat past nog meer bij mij?

❤︎ Gek ben ik op …

Papier (de geur, het gevoel, de looks)
Analoog en digitaal knippen & plakken
Illustreren
Natuurlijke materialen / duurzaamheid
Typografie & Fotografie
Zon & Natuur
Goede koffie & chocolade
Mensen kijken
Mooie dingen maken
Mijn gezin
Op blote voeten lopen
Wandelen met mijn hond
Mij verliezen in melancholie en zingen.

Koesterverhalen

blog & meer

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren.  Meer info