Over mij - Studio Koester Booster

Great things are done by a series of small things brought together.

Studio Koester Booster Angelique Verheij

Ik ben Angelique Verheij en een groot liefhebber van de kleine dingen

De kleine momenten, kleine onderonsjes, tekeningetjes, doosjes, fotolijstjes, potloodjes, kopjes koffie, teentjes, blaadjes en steentjes, gebaren, de details, beestjes, de ogenschijnlijk kleine, gewone dingen die eigenlijk helemaal niet zo gewoon zijn.

Ik zie het grootse in kleine dingen.

Ik ben ook een idealist, een dromer en ik hoop dat we samen aan een mooiere wereld kunnen werken. Daarbij koester ik ook weer alle kleine beetjes & alle kleine stapjes die we samen maken!

Waarom Studio Koester Booster?

koes.te.ren = met liefde zorgdragen en behouden van wat dierbaar voor je is.

In de hectiek van alledag vergeten we nog wel eens juist de kleine, waardevolle dingen te koesteren. Terwijl ze zo belangrijk zijn! Ze kunnen ons helpen om te focussen op wat er nú belangrijk is, in plaats van ons te laten meeslepen in de hectiek van ons dagelijks leven. Ze kunnen ons helpen om te waarderen wat we hebben, in plaats van te verlangen naar wat we niet hebben.

Alles wat je aandacht geeft groeit.

In mijn werk als ontwerper en illustrator wil ik meer aandacht geven aan het koesteren van de kleine dingen, er bewust bij stil te staan en uitdragen waarom het zo belangrijk is.

Ik wil als het ware een boost geven aan het koesteren door er over te vertellen, te inspireren met beeld & tekst en producten te maken die met koesteren te maken hebben. En dus ook voor jou of jouw mooie bedrijf te ontwerpen en/of illustreren.

Met aandacht voor de kleine dingen, zorg voor elkaar & de aarde, omdat ik denk dat dit hand en hand gaat.

portret Angelique studio koester booster herdenken

Over mij.

Als kind deed ik niet anders …

tekenen, tekenen, tekenen … Ik zat altijd te krabbelen. Maakte voor iedereen tekeningen, boekjes en kaartjes. Was er een feestje of iets verdrietigs? Angelique maakte wel wat. En daar genoot ik van!

⁠Toch koos ik na mijn vwo examen voor een studie in de hulpverlening en werkte ik jarenlang in het ziekenhuis. Iets voor mensen betekenen vond (en vind ik nog steeds) erg belangrijk.

Maarja … dat tekenen & maken … dat bleef kriebelen.

Naast mijn baan in het ziekenhuis ben ik de kunstacademie gaan volgen in Arnhem en daar voelde ik mij als een vis in het water! Sindsdien voeg ik mijn creativiteit én iets betekenen voor mensen samen.

De combinatie van het ontwerpen én het maken van illustraties (getekend, geschilderd, geprint, collage, met papercut etc) vind ik geweldig! Ook omdat ik door middel van het zelf maken van beelden iets eigens en persoonlijks kan toevoegen aan een ontwerp.⁠⁠

En een rijtje 'willekeurige' liefhebberijen

❤︎ Gek ben ik op …

~  Papier (de geur, het gevoel, de looks)
~  Analoog en digitaal knippen & plakken
~  Oude foto’s en doosjes
~  Natuurlijke & hergebruikte materialen (hoezo afval?)
~  Typografie & Fotografie
~  Bos, strand en duinenstruinen
~  Goede koffie, chocolade & tamari (niet perse bij elkaar)
~  Mensen kijken
~  Esthetiek
~  Mijn 3 kids en lief
~  Op blote voeten lopen
~  thema’s als zelfliefde, mentale gezondheid en duurzaamheid
~  Melancholie & nostalgie
~  Cello spelen, dansen & zingen

Alles wat ik maak heeft een aantal dingen gemeen:
Ik maak het met aandacht, met ruimte voor verwondering, met speelsheid, met oog voor esthetiek, met humor of melancholie, zorgvuldigheid en met gevoel. Ik hou van eenvoud, een mooi concept, iets maken van hergebruikte of duurzame materialen en niet te veel ingewikkelde fratsen.⁠

Wat kan ik voor jou (be)tekenen?

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren.  Meer info